ГоловнаПолітика

Парубій і Турчинов попросили суд віддати Пашинського їм на поруки

Крім них, за Пашинського поручилися ще 10 осіб.

Парубій і Турчинов попросили суд віддати Пашинського їм на поруки
Фото: Макс Левин

Колишній глава ВР Андрій Парубій і екс-секретар РНБО Олександр Турчинов попросили суд віддати їм на поруки колишнього депутата Ради від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського.

Крім того, за Пашинського також поручилися ще 10 осіб: депутати Ради Михайло Бондар, Микола Княжицький ("Європейська Солідарність"), ексдепутати Вікторія Сюмар, Андрій Тетерук, Микола Величкович, Олександр Сочка, Сергій Висоцький, Олена Масоріна, Максим Бурбак ("Народний фронт") і ексдепутат Костянтин Бондарєв ("Батьківщина") і ексміністр молоді та спорту Дмитро Булатов.

Усі поручителі були присутні в залі засідання, при цьому Бондар з'явився в суд приблизно через 3,5 години після початку засідання. Нардепи передали суду відповідні документи.

Нагадаємо, 7 жовтня Печерський районний суд Києва заарештував Пашинського до 4 грудня. Йому закидають ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тілесне ушкодження) у зв'язку з інцидентом, коли Пашинський вистрілив з нагородного пістолета в ногу жителю одного з сіл Васильківського району В'ячеславу Хімікусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram