ГоловнаПолітика

Нові члени ЦВК отримали посвідчення

Рада призначила новий склад Центрвиборчкому 4 жовтня.

Президент Володимир Зеленський вручив посвідчення новим членам Центральної виборчої комісії.

Глава держави привітав членів ЦВК з обранням і побажав плідної роботи, інформує пресслужба глави держави.

Фото: president.gov.ua

Присутній на зустрічі голова Верховної Ради Дмитро Разумков також привітав членів Центрвиборчкому з призначенням. Спікер парламенту наголосив на важливості участі нового складу ЦВК в роботі над Виборчим кодексом і законопроєктом про референдум (народовладдя).

Фото: president.gov.ua

Нагадаємо, 4 жовтня Рада призначила новий склад Центрвиборчкому з 17 членів: 12 були запропоновані фракцією "Слуга народу", 2 - "Опозиційною платформою" і по одному - "Європейської солідарністю", "Всеукраїнським об'єднанням "Батьківщина" і "Голосом".

У ЦВК увійшли: Оксана Боярчук, Юрій Буглак, Олена Гатаулліна, Андрій Гевко, Вікторія Глущенко, Віталій Грень, Олег Діденко, Сергій Дубовик, Андрій Євстігнєєв, Ірина Єфремова, Олександра Кармазь, Павло Любченко, Юрій Мірошниченко, Володимир Перепелюк, Віталій Плукар, Сергій Постівий і Юрій Фрицький.

ЦВК обрала своїм головою Олега Діденка (квота "Слуги народу"), його заступниками - Сергія Дубовика ("Опозиційна платформа - За життя") і Віталія Плукара ("Слуга народу"), секретарем комісії - Олену Гатаулліну ("Слуга народу").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram