ГоловнаПолітика

НАБУ перевіряє заяву нардепа Мережка про протиправну діяльність радника глави ДБР Моргуна

На підставі викладених журналістом Плінскім фактів можна припускати, що Моргун "відповідає за контроль митниці та збір кешу".

НАБУ перевіряє заяву нардепа Мережка про протиправну діяльність радника глави ДБР Моргуна
Александр Мережко
Фото: facebook/Slavik Bihun

Національне антикорупційне бюро України почало інформаційно-аналітичну роботу для перевірки заяви народного депутата Олександра Мережка про протиправну діяльність радника глави ДБР Олександра Моргуна.

Про це сказано у відповіді на депутатське звернення Мережка, повідомляє Цензор.НЕТ.

"З метою перевірки викладених відомостей розпочато інформаційно-аналітичну роботу відповідно до Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України", за результатами якої в разі виявлення ознак вчинення корупційних кримінальних правопорушень, перелік яких визначено частиною 5 статті 216 Кримінально-процесуального кодексу України, детективами Національного антикорупційного бюро України будуть вжиті всі можливі процесуальні заходи зі швидкого, повного і об'єктивного їх розслідування", - свідчить текст документа.

Відповідь підписав перший заступник Директора НАБУ Гізо Углаву.

Раніше народний депутат від "Слуги народу" Олександр Мережко звернувся в НАБУ з проханням розібратися з протиправною діяльністю заступника голови ДБР Моргуна. Він зазначив, що на підставі фактів, викладених журналістом Е. Плінскім, можна припускати, що Моргун "відповідає за контроль митниці та збір кешу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram