ГоловнаПолітика

Прессекретар Зеленського прокоментувала конфлікт з журналістами

Це "не повинно викликати такого рівня цькування, булінгу і харасменту".

Прессекретар Зеленського прокоментувала конфлікт з журналістами
Фото: пресс-служба президента

Прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель прокоментувала свій конфлікт з журналістами. Хвилю невдоволення вона назвала маніпуляцією, а також розповіла про плани зустрітися з журналістом Сергієм Андрушком.

Відео опублікувало BIHUS.info у себе в Facebok.

"Наскільки я зрозуміла, оскільки зі мною зв'язалися з комітету свободи слова, ми повинні зустрітися з паном Андрушком, який зі мною зв'язувався, але жодного разу не торкався теми вибачень або ж якихось образ. Я розумію ситуацію з Крістофером Міллером. Я не знаю третього журналіста [це Наталя Шимків з LB.ua]. Почалася якась маніпуляція: мені почали говорити вже відверто абсурдні речі, мовляв, я когось там домагалася", - зазначила вона.

При цьому, говорячи про свободу слова, Мендель закликала громадськість розуміти, де "закінчується дискусія і починається просто цькування".

Мендель також сказала, що навіть якщо вона поводилася неправильно, це "не повинно викликати такого рівня цькування, булінгу і харасменту". Знайти спільну мову і налагоджувати діалог "ми зможемо, коли почнемо говорити не тільки про свободу слова, але і про стандарти журналістики".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram