ГоловнаПолітика

ДАБІ впорядкувала реєстрацію дозвільних документів на будівництво

У відомстві сподіваються навестлад в існуючій дозвільній системі.

ДАБІ впорядкувала реєстрацію дозвільних документів на будівництво
Фото: kremenchug.ua

Кадрові зміни у Дозвільному департаменті ДАБІ дозволили налагодити нормальний процес відпрацювання дозвільнихх документів на будівництво. Про це повідомляє пресслужба відомства.

"Сьогодні відновлено нормальну робочу комунікацію між Дозвільним департаментом та нашими територіальними органами. Взаємодія відбувається повністю з дотриманням вимог законодавства. Наприклад, якщо територіальний орган надсилає позитивне рішення про видачу дозвільного документа на об’єкт будівництва, то ця інформація вчасно вноситься Дозвільним департаментом до Єдиного реєстру – без-будь яких необґрунтованих заперечень", – відзначив в.о. голови Держархбудінспекції Олександр Строкач.

За його словами, на сьогодні всі управлінські рішення спрямовані на відновлення прозорості дозвільних процедур, забезпечення об’єктивного, неупередженого розгляду документів з дотриманням встановлених строків.

"Необхідно навести лад в існуючій дозвільній системі, забезпечити вже сьогодні законне право суб’єктів містобудування отримувати адміністративні послуги у будівництві вчасно та без штучних перешкод", – наголосив Олександр Строкач.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram