ГоловнаПолітика

Зеленський попросив представників єврейської громади США допомогти привернути в Україну інвесторів

"Ми прагнемо змінити Україну, щоб вона стала світовим брендом усього інноваційного".

Президент України Володимир Зеленський у Нью-Йорку зустрівся з представниками єврейських організацій США. Глава української держави попросив представників єврейських організацій сприяти залученню в Україну американських і ізраїльських інвесторів.

Фото: president.gov.ua

Про це повідомляє пресслужба Президента.

"Ми прагнемо змінити Україну, щоб вона стала світовим брендом усього інноваційного. Для цього ми хочемо залучити досвід США й Ізраїлю", - сказав Володимир Зеленський.

Єврейська громада відзначила значний прогрес у боротьбі зі злочинами, вчиненими на ґрунті ксенофобії, антисемітизму і ненависті.

Фото: president.gov.ua

"Розкручування теми антисемітизму в Україні - це провокація. Ми налаштовані запобігти злочинам, скоєним на ґрунті антисемітизму, ксенофобії й нетерпимості", - підкреслив Володимир Зеленський.

Представники єврейських організацій висловили зацікавленість у проведенні реформ в Україні, спрямованих на економічне зростання і боротьбу з корупцією.

"Президент подякував єврейській громаді за зміцнення стратегічних відносин України і США, а також за підтримку територіальної цілісності і суверенітету нашої країни", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Президент України перебуває з робочим візитом у США для участі у 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН. В рамках візиту він виступив з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН.

25 вересня відбулась зустріч Володимира Зеленського з президентом США Дональдом Трампом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram