ГоловнаПолітика

Офіс президента зажадав негайного розкриття підпалу будинку Гонтаревої

"Усі в Україні повинні почуватися захищеними".

Офіс президента зажадав негайного розкриття підпалу будинку Гонтаревої
Фото: пресс-служба НБУ

Пожежа в будинку колишньої керівниці НБУ Валерії Гонтаревої - це грубий злочин, швидке розкриття якого має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів України. Таку заяву сьогодні вранці опублікував Офіс президента на своїй сторінці у фейсбуці.

"Пожежа в будинку колишньої керівниці НБУ - брутальний злочин, швидке розкриття якого має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів. В Україні всі повинні почуватися захищеними, незалежно від колишніх або нинішніх посад і політичних поглядів", - сказано в повідомленні.

В ОП відзначили, що право на безпеку і право на приватну власність повинні бути непорушними. "Голова держави очікує від відповідних відомств якнайшвидшого розкриття цієї провокації", - сказано в заяві.

Нагадаємо, ексголова НБУ Валерія Гонтарева сьогодні вранці повідомила про підпал її будинку під Києвом. Охоронець будинку бачив, як невідомі кинули у двір пляшку із запалювальною сумішшю. Будівлю практично повністю знищено, на щастя, в момент пожежі в будинку нікого не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram