ГоловнаПолітика

Оголошений у розшук заступник мера Дніпра поїхав до Туреччини

Михайло Лисенко підозрюється у причетності до розтрати бюджетних коштів на ремонті мосту.

Оголошений у розшук заступник мера Дніпра поїхав до Туреччини
Заммэра Днепра Михаил Лысенко
Фото: facebook.com/Mykhailo Lysenko

Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, якого підозрюють у причетності до розтрати бюджетних коштів на ремонті мосту та оголосили у розшук, зараз перебуває у відрядженні.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляється, чиновник перебуває в Туреччині, в Анкарі, на запрошення однієї з турецьких фірм, з якою Дніпро співпрацює в сфері інфраструктурних проєктів. Відрядження триватиме до 17 вересня включно.

Заяву прокуратури щодо інших посадових осіб у мерії не коментують.

Раніше повідомлялося, що поліція оголосила в розшук заступника мера Дніпра Михайла Лисенка, а також начальників управлінь міської ради та представника держпідприємства, яке здійснювало технічний нагляд ремонту нового моста у зв'язку з тим, що вони переховуються від слідства.

Розшукувані фігуранти справи підозрюються у привласненні 29,5 млн гривень бюджетних коштів. Іншим фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

13 вересня в мерії Дніпра проходили обшуки у кримінальній справі, пов'язаній з ремонтом мосту.

Нагадаємо, 7 вересня в Дніпрі після капітального ремонту відкрився Центральний міст, який був предметом суперечки між президентом Володимиром Зеленським і мером міста Борисом Філатовим.

Зеленський відмовився визнати перемогу Філатова в парі щодо мосту через нібито низьку якість ремонту Центрального мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram