ГоловнаПолітика

Головний архітектор Львова подав у відставку через перехід на роботу в Міністерство розвитку громад

Чаплинський стане заступником міністра з питань будівництва та житлово-комунального господарства.

Головний архітектор Львова подав у відставку через перехід на роботу в Міністерство розвитку громад
Юлиан Чаплинский
Фото: thearchitect.pro

Головний архітектор Львова, начальник Управління архітектури та урбаністики міської ради Юліан Чаплінський 10 вересня написав заяву про відставку.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Чаплинський підтвердив, що звільняється у зв'язку з переходом на нове місце роботи, але куди саме - не розповів.

За інформацією видання, він буде працювати в Міністерстві розвитку громад і територій на посаді заступника міністра з питань будівництва та житлово-комунального господарства.

36-річний Чаплинський здобув освіту в Національному університеті "Львівська політехніка" за спеціальністю "Архітектура будівель і споруд". У 2005-2006 роках він працював архітектором у приватній фірмі "Ювіт". У 2006-2011 роках Чаплинський був архітектором і директором ПП "Архітектори Чаплінський Трофименко". У 2011-2015 роках керував власною фірмою. На посаді головного архітектора Львова він працював з 25 лютого 2015 року.

Нагадаємо, в серпні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства перейменували в Міністерство розвитку громад і територій. Очолила відомство Альона Бабак. Раніше повідомляли, що вона має намір залишити своїми заступниками двох чинних - В'ячеслава Негоду і Едуарда Кругляка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram