ГоловнаПолітика

Баканов, Шефір і депутати "Слуги народу" побували на ювілеї Суркіса

Як і актори "95 кварталу".

Баканов, Шефір і депутати "Слуги народу" побували на ювілеї Суркіса
Иван Баканов и Сергей Шефир
Фото: radiosvoboda.org

Голова СБУ Іван Баканов, перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір, а також депутати від партії "Слуга народу" і актори студії "Квартал 95" взяли участь у святкуванні 70-річчя депутата від партії "ОПЗЖ", соратника Віктора Медведчука Григорія Суркіса. Про це йдеться в розслідуванні "Схем".

Іван Баканов і Сергій Шефір
Фото: radiosvoboda.org
Іван Баканов і Сергій Шефір

Святкування ювілею проходило 4 вересня в готелі "Інтерконтиненталь". Серед гостей журналісти зафіксували експрезидентів Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму і Віктора Ющенка, соратників Суркіса з "Опозиційної платформи  "За життя" Сергія і Юлію Льовочкіних, Юрія Бойка, Нестора Шуфрича, Наталію Королевську, Олександра Пузанова. Також на святкуванні були бізнесмени Ігор Коломойський і його бізнес-партнер Геннадій Боголюбов, Віктор Пінчук з дружиною, у кадр потрапив і автомобіль, що належить дружині Дмитра Фірташа.

Також серед запрошених були син колишнього генпрокурора Юрія Луценка Олександр, колишній голова СБУ Василь Грицак.

З "нових облич" українського політикуму привітати Суркіса з 70-річчям, крім Баканова і Шефіра, прийшли депутати від "Слуги народу" Михайло Радуцький і Олександр Ткаченко. З акторів "95 кварталу" помічені були Євген Кошовий, Міка Фаталов, Степан Казанін, а також зауважили автомобіль, зареєстрований на чоловіка Олени Кравець.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський в інтерв'ю "1+1" говорив про те, що до партії "Опозиційна платформа "За життя" є великі питання в частині фінансування, і обіцяв "поганий кінець цій історії".

"Партія Медведчука - там є ще чимало запитань, це його партія чи тимчасове об'єднання, і хто вони такі. Є великі питання, звідки у них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді - обсяги кешу звідки і з якої країни вони все це отримують. І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться", - сказав тоді Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram