ГоловнаПолітика

Філатов відкрив у Дніпрі міст і виграв парі у Зеленського

Мерові Дніпра не доведеться подавати у відставку.

У Дніпрі після капітального ремонту відкрився Центральний міст, який був предметом суперечки між президентом Володимиром Зеленським і мером Борисом Філатовим. Про відкриття автомобільного руху на мосту в обидва боки заявив сам Філатов у фейсбуці.

"Коли ви побачите це відео, то Міст уже буде відкрито. Хто виграв цю суперечку? Його виграло тільки Дніпро", - написав Філатов.

При цьому він зазначив, що ніколи "не тримався за своє крісло" і готовий піти з посади мера Дніпра, коли в місті відкриють аеропорт.

"Я готовий хоч завтра з ним (кріслом міського голови - ред.) попрощатися, наприклад, за аеропорт. Тому що Дніпро хоче літати. А йому обрізали крила. Рівно того дня, коли в Дніпрі буде відкрито новий аеропорт, я готовий написати заяву", - заявив він.

Крім того, Філатов у своєму відеозверненні показав встановлене на мосту "крісло мера".

"А поки що... Поки що кожен дніпрянин може посидіти в моєму кріслі. На мосту. У кріслі, на яке я посперечався. Тому що влада - це не слава і визнання, а тяжкий хрест", - підкреслив Філатов.

Нагадаємо, в липні Володимир Зеленський і Борис Філатов уклали парі: якщо Центральний міст у Дніпрі не буде готовий до 14 вересня, Філатов піде у відставку, а якщо відкриється, Зеленський приїде на церемонію.

Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2) з'єднує правий і лівий береги Дніпра. Його відкрили в 1966 році. Капітальний ремонт розпочали 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram