ГоловнаПолітика

Міністр розвитку громад залишить двох заступників свого попередника

Негода і Кругляк можуть зберегти посади.

Міністр розвитку громад залишить двох заступників свого попередника
Алена Бабак
Фото: Макс Требухов

Нова міністерка розвитку громад і територій Альона Бабак має намір залишити двох чинних заступників міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства своїми заступниками. Про це вона повідомила журналістам.

"Є імена людей, які сьогодні підуть на перезатвердження. Я залишаю двох заступників", - сказала Бабак.

За її словами, це будуть заступники, які займаються адміністративно-територіальним устроєм і питаннями житлово-комунальних послуг. На цей момент заступниками міністра на цих напрямках є В'ячеслав Негода і Едуард Кругляк.

"Однак абсолютно нові обличчя я хочу бачити у сфері просторового планування та будівництва й у сфері регіонального розвитку", - підкреслила Бабак.

Вона також зазначила, що в Міністерстві розвитку громад і територій буде більше блоків діяльності, ніж у Мінрегіонбуді, а блок регіонального розвитку буде поділено на питання адміністративно-територіального устрою і безпосередньо блок питань регіонального розвитку.

Нагадаємо, на засіданні 2 вересня Кабмін провів реорганізацію міністерств.

Зокрема, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства перейменовано в Міністерство розвитку громад і територій, Мінкультури і Міністерство молоді та спорту ліквідовано замість них на базі Міністерства інформаційної політики створено Міністерство культури, молоді і спорту. Міністерство екології та природних ресурсів перейменовано в Міністерство енергетики і захисту навколишнього середовища. Усього Кабмін реорганізував шість міністерств.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram