ГоловнаПолітика

До жовтня Кабмін підготує програму уряду

За кілька тижнів у міністерствах сформують команди.

До жовтня Кабмін підготує програму уряду
Фото: Макс Левин

За наступні кілька тижнів у міністерствах сформують команди, а до кінця вересня підготують програму нового уряду. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, передає "Інтерфакс-Україна".

"За наступні кілька тижнів у нас фокус на створення сильних команд у кожному міністерстві. Це складне завдання, і воно буде пов'язане з оцінкою ефективності того, що відбувалося", - сказав він на зустрічі президента з членами Кабінету Міністрів і керівництвом Верховної Ради.

Гончарук додав, що всі неефективні менеджери або пов'язані з впливом політичних сил будуть оперативно звільнені.

Прем'єр також зазначив, що до кінця вересня Кабмін буде працювати над створенням програми нового уряду. За його словами, цю програму будуть створювати за допомогою електронних ІТ-інструментів, "щоб її можна було потім за показниками вимірювати, щоб суспільство бачило і могло онлайн контролювати".

Нагадаємо, сьогодні Гончарук також заявив, що Кабінет Міністрів запланував забезпечити зростання економіки на 40% за п'ять років. За його словами, залишок 2019 року присвятять інвентаризації країни, 2020 рік - "тотальній цифровізації".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram