ГоловнаПолітика

Радуцький прокоментував інцидент з матюком в СМС на засіданні Ради

"Це була моя відповідь на триденну атаку на мене в тому, що я підтримую Супрун".

Радуцький прокоментував інцидент з матюком в СМС на засіданні Ради
Михаил Радуцкий
Фото: Макс Левин

Депутат Верховної Ради зі "Слуги народу", засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький, прокоментував інцидент з нецензурним листуванням щодо призначення міністра охорони здоров'я.

На запитання кореспондента LB.ua, "що це було?" він відповів: "Це була відповідь на триденну атаку на мене в тому, що я підтримую Супрун (в.о. голови МОЗ Уляну Супрун, - ред.). Мій друг поставив запитання в такому сенсі... ну не в літературному висловлюванні... і я, теж не в літературному висловлюванні, йому відповів".

Радуцький також прокоментував те, що раніше повідомлялося, що главою МОЗ може стати ексглава Одеської ОДА Максим Степанов, але перед засіданням Ради головний претендент на цей пост знову змінився - повідомлялося, що крісло Супрун може перейти до експерта з медреформи Зоряни Черненко.

"Президент радився (з цього питання, - ред.) з усією фракцією", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи обговорював Володимир Зеленський кандидатури з ним особисто.

Радуцький спростував, що пропонував кандидатуру Черненко, водночас зазначив, що "підтримує не Супрун, а Черненко Зоряну... тому що... у її виступі була повна підтримка курсу партії і курсу президента в питанні охорони здоров'я".

Нагадаємо, першого дня роботи нової Ради Радуцький попався на обговоренні зняти з публікації неприємну новину про нього. Це сталося після того, як "Цензор.НЕТ" опублікував його листування з Ігорем Ніконовим про кандидатів на пост глави МОЗ, зняте фотографом.

Радуцький розглядався як кандидат на заміну Супрун у МОЗ, але він вважав за краще залишитися в Раді. Як очікується, він очолить комітет з питань охорони здоров'я.

Сьогодні Супрун і два її заступники написали заяви про звільнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram