ГоловнаПолітика

Зеленський переконував депутатів відмовитися від недоторканності

Депутати погодилися за це завтра проголосувати.

Зеленський переконував депутатів відмовитися від недоторканності
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський на зустрічі в КВЦ "Парковий" переконував депутатів знімати недоторканність. Про це LB.ua розповів депутат від партії "Слуга народу" Богдан Яременко.

«Не впевнений, що президент може тиснути. Він переконує. І робить це дуже аргументовано. Нагадуючи програму нашої партії. Так, ми про це (зняття недоторканності, - ред.) говорили. Президент ще раз закликав зняти. Сумніви є не в тому, щоб не голосувати, а про наслідки. Ухвалення цього рішення може створити можливість для нечесних правоохоронців впливати на депутатів», - розповів Яременко.

За його словами, депутати погодилися завтра проголосувати за зняття недоторканності.

Представник партії Олександр Качура розповів, що президент навів приклад ДТП за участю нардепа. Зеленський запитав, чи повинен відповідати за таку подію народний обранець, і, за словами Качури, більшість погодилася, що парламентарій повинен зазнати покарання.

Нагадаємо, зараз у КВЦ "Парковий" проходить зустріч новообраних депутатів з президентом Володимиром Зеленським. На ній глава держави повинен представити майбутній склад уряду України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram