ГоловнаПолітика

Зеленський проведе закриту нараду з фракцією "Слуга народу" напередодні першого засідання Ради

Депутатам дали вказівку "бути готовими працювати всю ніч з 29 на 30 серпня, а також до можливого блокування трибуни опозицією".

Зеленський проведе закриту нараду з фракцією "Слуга народу" напередодні першого засідання Ради
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський проведе закриту нараду з фракцією "Слуга народу" напередодні першого засідання Ради.

Про це LB.ua повідомило джерело в партії "Слуга народу".

"Завтра, 28 серпня, з 16:00 до 19:00 ми всі збираємося в "Парковий" (раніше штаб "СН", - ред.), де пройде зустріч майбутньої фракції з президентом Володимиром Зеленським", - повідомило воно.

З його слів, попередньо депутатам поставлено завдання "бути готовими працювати всю ніч з 29 на 30 серпня, а також до можливого блокування трибуни опозицією", - додало джерело.

Такі вказівки дали в зв'язку з тим, що "першого ж дня ми повинні будемо ухвалити майже 100 законів (крім скасування недоторканності в першому читанні, - ред.), ухвалити закон про велику реформу прокуратури, яку очолить Рябошапка", - зазначив співрозмовник.

Також джерело підтвердило, що на зустрічі Зеленського та депутатів "буде представлений прем'єр-міністр (Олександр Гончарук, - ред.), сьогодні пройшли остаточні консультації. Також 29 числа ми будемо голосувати в Раді за склад уряду, тому робота буде до ранку", - прогнозує воно.

Раніше повідомлялося, що "Слуга народу" обговорює рішення в груповому чаті. Також у "СН" є загальне листування на пошті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram