ГоловнаПолітика

Путін і Макрон говорили про обмін утримуваних між РФ і Україною, - Пєсков

Обговорення були без озвучування будь-яких персоналій.

Путін і Макрон говорили про обмін утримуваних між РФ і Україною, - Пєсков
Фото: kremlin.ru

Президент Франції Еммануель Макрон і президент РФ Володимир Путін під час своїх переговорів обговорювали російсько-українські відносини, в тому числі і питання обміну утримуваних осіб між РФ і Україною, однак без будь-яких прізвищ. Про це повідомив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков, повідомляє "Интерфакс".

"Якісь персоналії не обговорювалися. Відбувся дуже докладний обмін думками з проблеми врегулювання на південному сході України, обговорювалися російсько-українські відносини, в тому числі згадувалася тема обміну утримуваними особами", - зазначив Пєсков.

Відповідаючи на уточнювальне запитання про можливі зрушення в обміні утримуваними між Росією і Україною, Пєсков сказав: "Певні контакти з цього приводу здійснюються".

За словами Пєскова, голови держав докладно обговорили проблему врегулювання конфлікту на Донбасі і російсько-українські відносини.

Нагадаємо, після зустрічі з Путіним Макрон заявив, що питання повернення до формату "Великої вісімки" і нормалізації відносин між Росією і Євросоюзом залежить від врегулювання і вирішення української кризи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram