ГоловнаПолітика

Визначеність щодо претендентів на посади в майбутньому Кабміні є приблизно на 70%, - Арахамія

Депутати від "Слуги народу" хочуть 29 серпня "здивувати всіх людей".

Визначеність щодо претендентів на посади в майбутньому Кабміні є приблизно на 70%, - Арахамія
Фото: iforum.ua

Претендент на посаду глави фракції "Слуга народу" в новій ВР Давид Арахамія розповів, що визначеність щодо потенційних претендентів на посади в майбутньому Кабміні є приблизно на 70%. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що нині готовність десь відсотків на 70. Я маю на увазі шорт-листи, це 3-4 кандидати на розгляд парламенту", - сказав він в коментарі "Інтерфаксу".

Стосовно ймовірності рейтингового голосування з кадрових питань, він сказав, що зараз з цим політики ще визначаються.

"Завжди є такі ситуації, коли, наприклад, є два хороших кандидати, одного вибрали міністром, а інший може бути заступником міністра. І це нормальна ситуація, тому що ми орієнтуємося на технократичний уряд. Це повинні бути професіонали, але це не повинно бути таким політичним процесом", - додав Арахамія.

Він зазначив, що новообрані депутати від "Слуги народу" 29 серпня хочуть "здивувати всіх людей, але щоб здивувати, про це поки не варто говорити".

Політик зазначив, що зараз головне - це склад комітетів і напрямки їх роботи, оскільки від нової Ради чекають не шоу, а роботу. Він також сказав, що оскільки є "можливим главою фракції", то не може бути керівником будь-якого парламентського комітету.

Нагадаємо, на початку серпня повідомлялося, що партія "Слуга народу" попередньо визначилася з главами ключових комітетів Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram