ГоловнаПолітика

НАЗК знайшло у Гладковського-старшого незадекларовані 1,3 млн грн і автомобіль сина

Нардеп Іван Мірошниченко "помилився" на 5 млн грн.

НАЗК знайшло у Гладковського-старшого незадекларовані 1,3 млн грн і автомобіль сина
Фото: narodna-pravda.ua

Національне агентство з питань запобігання корупції під час перевірки декларації колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського виявило ознаки декларування ним недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

"Олег Гладковський у декларації 2015 року (виправленій) не вказав вартість належних йому корпоративних прав у кіпрській компанії RI-SYSTEM LIMITED та наявність у члена сім'ї (сина) корпоративних прав у ТОВ "Київбіоенерго". Також у декларації немає даних про автомобіль, який належить синові. Загальна сума встановлених недостовірних даних у декларації колишнього першого заступника секретаря РНБО 2015 року (виправленій) становить майже 1,3 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Також НАЗК знайшло порушення в декларації народного депутата Івана Мірошниченка.

Згідно з повідомленням, нардеп у декларації за 2017 рік не вказав дані про гідроцикл, який належить йому на праві власності, а також про дохід, отриманий дружиною у вигляді дивідендів від ТОВ "Полі Грейн" та страхових виплат.

У НАЗК уточнили, що дані, зазначені народним депутатом у декларації, відрізняються від достовірних на суму понад 5 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram