ГоловнаПолітика

Разумков: "Слуга народу" готова обговорювати пропозиції опозиції щодо комітетів

"У нас теж є достатньо людей, які можуть бути там представлені"

Разумков: "Слуга народу" готова обговорювати пропозиції опозиції щодо комітетів
Фото: Анна Стешенко

Фракція "Слуги народу" у Верховній Раді готова обговорювати питання обрання головами комітетів з питань бюджету, регламенту і свободи слова представників опозиції.

Про це перед засіданням підготовчої групи Верховної Ради нового скликання заявив голова партії "Слуга народу", ймовірний спікер нового парламенту Дмитро Разумков, передає кореспондент LB.ua.

"Сьогодні на групі ми будемо обговорювати питання кількості комітетів, а також предмет їхнього відання. Можливо, перейдемо до інших питань, якщо встигнемо", - заявив він.

Коментуючи вимоги опозиції віддати їм названі вище комітети, Разумков зазначив, що ці питання розглянуть протягом дискусії.

"29 серпня ми побачимо, чи готовий до цього парламент. У нас теж є достатньо людей, які можуть бути там представлені", - додав він.

Нагадаємо, що перше засідання підготовчої групи відбулося 9 серпня. На ньому вирішили, що Верховна Рада нового скликання почне роботу 29 серпня. Крім того, "Слуга народу" озвучила на ньому пропозицію скоротити кількість комітетів до 22.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram