ГоловнаПолітика

Зеленський прокоментував заяву Богдана про відставку

"Людина готова піти в будь-який час, коли суспільство захоче".

Зеленський прокоментував заяву Богдана про відставку
Фото: скриншот

Президент Володимир Зеленський прокоментував заяву про звільнення голови Офісу президента Андрія Богдана, передає "Радіо Свобода" з Трускавця, де глава держави відвідав тренінг для майбутніх депутатів від "Слуги народу".

Журналіст запитав у Зеленського, чи вважає він потрібним після інциденту із заявою про звільнення насправді звільнити Богдана з посади.

Інша журналістка дорікнула президенту, що це був крок до підриву довіри до медіа.

"Я нічого не підривав. Наші хлопці - ми одна команда. Ми сказали, що ми не тримаємося за крісла. Я можу ще раз повторити. І тому всі готові були написати ... Людина готова в будь-який час [написати заяву], коли суспільство хоче", - відповів Зеленський.

Після цього до президента підійшов Богдан і Зеленський пішов.

Нагадаємо, ввечері 31 липня низка ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомили, що Богдан написав заяву про відставку. Водночас була оприлюднена нібито фотографія цієї заяви, де йдеться про "звільнення за власним бажанням з моменту бажання".

Офіційного підтвердження цієї інформації не було до ранку 1 серпня. Навпаки, заступник Офісу президента Руслан Рябошапка спростовував відставку Богдана. 2 серпня Зеленський підтвердив, що глава ОП написав заяву про відставку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram