ГоловнаПолітика

Колишнього гендиректора СТБ Бородянського призначено позаштатним радником Зеленського

Бородянський працює в медіабізнесі з 2000 року.

Колишнього гендиректора СТБ Бородянського призначено позаштатним радником Зеленського
Владимир Бородянский
Фото: mediananny.com

Президент Володимир Зеленський призначив своїм позаштатним радником генерального директора телеканалу СТБ Володимира Бородянського. Відповідний указ опубліковано сьогодні на сайті голови держави.

"Призначити Бородянського Володимира Володимировича радником президента України (поза штатом)", - сказано в документі.

На своїй сторінці у фейсбуці Бородянський написав, що буде консультувати президента з гуманітарних питань. Також він пояснив, що вбачає в цьому призначенні "можливість зробити і реалізувати задуми і стратегії, які докорінно змінять гуманітарну галузь в Україні".

Бородянський є українським медіадіячем, з 2004 по 2018 рік був головою правління телеканалу "СТБ", у грудні 2018 року стало відомо, що він покинув телегрупу StarlightMedia.

З 2000 року він був керівником відділу з управління медіаактивами в "Альфа-банку", де відповідав за реалізацію бізнес-проектів "Новий канал", "Наше радио" та "Московский комсомолец в Украине".

Також у 1997 році закінчив фінансово-економічний факультет за спеціальністю "Фінанси і кредит" Київського національного економічного університету.

Нагадаємо, раніше Зеленський призначив своїм позаштатним радником Гео Лероса - куратора київських муралів і засновника одного з найбільших міжнародних артпроектів "Art United Us".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram