ГоловнаПолітика

ДБР у четвер очікує Порошенка на допит

Політик або його адвокати поки що не коментували ситуацію.

ДБР у четвер очікує Порошенка на допит
Петр Порошенко
Фото: eurosolidarity.org

П'ятого президента України Петра Порошенка повторно викликали на допит у Державне бюро розслідувань. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу відомства.

"Повторно викликали на допит у четвер, 25 липня", - сказано в повідомленні.

Порошенко, його адвокати або пресслужба партії "Євросолідарність" на цей момент не прокоментували інформацію.

Це вже друга повістка від ДБР: детективи викликали Порошенка на допит 17 липня, проте в офісі політика повідомили, що він не отримував повістки, а в день передбачуваного допиту перебував у Страсбурзі на засіданні Європарламенту за спеціальним запрошенням.

16 липня адвокат Порошенка Ігор Головань повідомив, що особисто надіслав до Державного бюро розслідувань документ про те, що його клієнт досі не отримав повістки на допит у ДБР на 17 липня, а також заявив про неможливість Порошенка з'явитися до слідчого до 21 липня, відтак запропонував призначити слідчі дії після цієї дати. Директор ДБР Роман Труба, своєю чергою, заявив, що ДБР не отримувало повідомлень від адвоката і очікує політика на допит у зазначений час.

Нагадаємо, в травні колишній заступник голови Адміністрації президента України Андрій Портнов заявив про подання в ДБР і інші правоохоронні органи більш ніж 10 заяв нібито про злочини Порошенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram