ГоловнаПолітика

Саакашвілі проголосував на виборах до Ради

Експрезидент Грузії зазначив, що він утретє голосує в Україні.

Саакашвілі проголосував на виборах до Ради
Михаил Саакашвили проголосовал на выборах в Раду
Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Колишній президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі прроголосував на позачергових виборах до Верховної Ради України.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Уже втретє у своєму житті проголосував в Україні (перший раз голосував у 1991 році на референдумі про незалежність України). Я хочу подякувати всім активістам нашої партії, трьом тисячам волонтерів і нашим кандидатам. З огляду на дуже короткий термін і штучні перешкоди, які нам створили, ми провели максимально цікаву кампанію", - написав Саакашвілі.

Він також зазначив, що його політсила ухвалила "дуже складне для себе рішення", але він переконаний, що воно виявиться виправданим.

"Я не тільки не збираюся припиняти свою боротьбу за фундаментальні зміни в Україні, а навпаки буду працювати з подвоєною енергією. Головні наші перемоги, я впевнений, попереду! А сьогодні я бажаю успіху нашим мажоритарникам, президентській команді та дуже сподіваюся, що вони не підведуть виборців!", - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі закликав своїх прихильників проголосувати за списками за партію "Слуга народу".

Наприкінці червня ЦВК за рішенням суду допустила партію Саакашвілі на вибори. Від "Руху нових сил" балотувалися 97 осіб. До першої п'ятірки списку ввійшли сам Саакашвілі, ексзаступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, громадський діяч Олесь Доній, одеська гросмейстер Наталія Жукова та ексміністр економіки Володимир Лановий.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram