ГоловнаПолітика

НАБУ заявило про значне поліпшення відносин із СБУ за президентства Зеленського

"Такого за чотири роки не було ніколи".

НАБУ заявило про значне поліпшення відносин із СБУ за президентства Зеленського
Фото: uacrisis.org

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив про істотне поліпшення відносин зі Службою безпеки України після зміни влади.

Про це він сказав під час засідання Національної ради з питань антикорупційної політики за участю президента Володимира Зеленського.

"Я хотів би відзначити суттєве поліпшення стосунків зі Службою безпеки України. По-перше, в НАБУ почали надходити матеріали, які стосуються топчиновників, із СБУ. Такого за чотири роки не було ніколи. Максимум, що з СБУ надходило, це матеріали, які стосувалися невеликих чиновників. Зараз ця ситуація потихеньку міняється", - розповів Ситник.

"Я сподіваюся, це не короткостроковий момент, а тенденція", - додав він, подякувавши в.о. голови СБУ Івану Баканову.

Нагадаємо, що після вступу на посаду президента Зеленського голова СБУ Василь Грицак пішов у відпустку. Зараз він чекає на відставку, яку повинна прийняти Верховна Рада.

Зеленський звільнив цілу когорту топпрацівників СБУ, серед яких заступники голови СБУ Віталій Маліков і Віктор Кононенко, начальник Головного слідчого управління Григорій Остафійчук, начальники Київського, Рівненського, Одеського, Львівського, Вінницького, Закарпатського, Чернівецького, Волинського, Кримського, Кіровоградського управлінь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram