ГоловнаПолітика

Гладковського викликають на перший допит у справі "Укроборонпрому"

На колишнього заступника секретаря РНБО чекають сьогодні о 14:00 в НАБУ.

Гладковського викликають на перший допит у справі "Укроборонпрому"
Фото: narodna-pravda.ua

Експершого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського, який на початку липня знову очолив корпорацію "Богдан", викликали в середу на допит у Національне антикорупційне бюро України. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Гладковського викликали на допит на 14:00 у середу, 17 липня, в рамках розслідування кримінального провадження за фактами корупції в діяльності державного концерну "Укроборонпром".

Це перший допит Гладковського після оприлюднення в лютому-березні інформації про розкрадання і розтрати на підприємствах оборонного комплексу.

Нагадаємо, команда журналістських розслідувань Bihus.Info представила 25 лютого фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим і Андрієм Рогозою через фірми-"прокладки" постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в два-чотири рази цінами. Згідно з даними журналістів, розмір розкрадань становить щонайменше 250 млн грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram