ГоловнаПолітика

Порошенко не отримував повістки від ДБР, - "ЄС"

У партії вважають, що Роман Труба "став інструментом у руках соратника Віктора Януковича Андрія Портнова".

Порошенко не отримував повістки від ДБР, - "ЄС"
Фото: Макс Левин

Експрезидент України Петро Порошенко не отримав жодної повістки ні від одного слідчого органу, в тому числі і ДБР. Про це йдеться в заяві партії "Європейська солідарність", розміщеній на сайті політичної сили.

"Вважаємо показовим, що за годину до пресбрифінгу голови ДБР Романа Труби ексзаступник голови адміністрації Януковича - Андрій Портнов - вже анонсував у своєму телеграм-каналі «нову повістку» для Петра Порошенка. Принагідно інформуємо, що Петро Порошенко так і не отримував жодної повістки від жодного слідчого органу, в тому числі і ДБР. І сьогодні перебуває на міжнародних зустрічах в Європарламенті", - йдеться в заяві.

"Показово також, що Портнов навіть не приховує політичних мотивів переслідування Петра Порошенка і партії «Європейська Солідарність», коли пише, що п'ятий Президент «повинен пройти абсолютно всі етапи тих самих процедур, які пройшли за його вказівкою тисячі українців». Очевидно, йдеться про посібників режиму Януковича, які розстрілювали людей на Майдані і привели в Україну війну", - говорять у "ЄС".

Також у партії висловили жаль, що "голова ДБР Роман Труба став інструментом у руках соратника Віктора Януковича Андрія Портнова і проросійського реваншу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram