ГоловнаПолітика

У Миколаївській області загинув кандидат у нардепи

Головна версія загибелі Василя Мосякіна - самогубство.

У Миколаївській області загинув кандидат у нардепи
Василий Мосякин
Фото: nikvesti.com

У місті Первомайськ Миколаївської області загинув кандидат у народні депутати України по 132 мажоритарному округу від партії «Опозиційний блок» Василь Мосякін.

У пресслужбі обласної поліції повідомили, що близько 19:30 у вівторок, 16 липня, у боксі підприємства на вулиці Гвардійська охоронці знайшли тіло 56-річного директора, кандидата в народні депутати України, з вогнепальним пораненням.

"Головна версія - самогубство. Поруч з тілом загиблого була мисливська рушниця. Попередньо відомо, що кандидат у нардепи вистрілив собі в ділянку грудей", - ідеться в повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу ("Умисне вбивство"). Тривають першочергові слідчі дії.

За даними видання "НикВести", йдеться про депутата Первомайської міськради, директора КП «Флора» Василя Мосякіна.

У 2012 році на парламентських виборах він виступав довіреною особою ексвіцегубернатора Віталія Травянка, який балотувався по 132 округу. Був депутатом від Партії регіонів у Первомайській міській раді, пізніше від «Опозиційного блоку».

Повідомлялося, що після подій на парламентських виборах 2012 року по 132 округу в Мосякіна лишилися претензії до Партії регіонів, пише ПреступностиНЕТ. Водночас первомайські «регіонали» скаржилися тодішньому губернатору Миколаївщини Круглову, що Травянко програв вибори через «погану роботу» своєї довіреної особи Мосякіна. При цьому кілька років тому кандидат у нардепи по 132 округу Аркадій Корнацький не раз висловлювався з критикою в бік Василя Мосякіна.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram