ГоловнаПолітика

Зеленський вручив держнагороди спортсменам у "Кончі-Заспі"

Президент з дружиною відвідали Олімпійський навчально-спортивний центр.

Президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відвідали Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа", де президент вручив державні нагороди членам юнацької збірної України (U-20) з футболу, які перемогли на чемпіонаті світу в Польщі. Також президент нагородив золотих медалістів II Європейських ігор, на яких Україна посіла загальнокомандне третє місце.

Про це повідомляють на сайті президента.

"Я пишаюся тим, що живу з вами в одній країні, в один час. Держава для вас, спортсменів, робила дуже мало. Ми хочемо це змінити - ставлення і до вас, і до спорту", - заявив Зеленський під час вітального слова.

Фото: president.gov.ua

Президент повідомив, що напередодні отримав інформацію про невеликі стипендії українських спортсменів і пообіцяв вирішити цю проблему.

"Я знаю, що у вас дуже маленькі спортивні стипендії. Ми збільшимо. Обов'язково будемо допомагати вам. Говоріть про проблеми - будемо вирішувати", - сказав Зеленський.

Фото: president.gov.ua

Президент з дружиною оглянули інфраструктуру навчально-спортивного комплексу - відвідали зали спортивної гімнастики, важкої атлетики та греко-римської боротьби. Також Зеленський ознайомився з планами реконструкції та технічного переоснащення комплексного ігрового залу, будівництва спеціалізованого сучасного спального корпусу, який буде відповідати потребам спортсменів з обмеженими можливостями, і спеціалізованого плавального комплексу олімпійського класу на території спортивного центру.

Президент також відвідав гуртожиток на території комплексу і обіцяв посприяти виділенню житла тим спортсменам, які цього потребують.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що хоче провести в Україні Олімпіаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram