ГоловнаПолітика

​Тимошенко хоче доповнити молоду команду в парламенті своїм досвідом

"Наша команда може суттєво посилити результат молодої команди в новому парламенті".

​Тимошенко хоче доповнити молоду команду в парламенті своїм досвідом
Фото: ba.org.ua

У новому парламенті повинні об'єднатися новизна і досвід. Про це заявила лідер "Батьківщини", кандидат у народні депутати Юлія Тимошенко, перебуваючи в Полтавській області.

"Нам треба діяти, не втрачати часу. Наша команда може істотно підсилити результат молодої команди в новому парламенті", - сказала лідер "Батьківщини" і зазначила, що її команда має чіткий план, як і що робити в перші 100 днів.

Тимошенко сказала, що зміни не тільки можна, але і потрібно робити якнайшвидше, але для цього потрібна політична воля і досвід, який є у "Батьківщини".

За словами Тимошенко, зміни насамперед стосуватимуться соціальної сфери, зокрема зниження тарифів, введення обов'язкового медстрахування, зростання пенсій і зарплат. "Тарифи - це приниження людей", - заявила політик.

План "Треба діяти", розроблений "Батьківщиною", передбачає негайне приведення мінімальних пенсій до рівня прожиткового мінімуму. За її оцінкою, цей мінімум має становити 3094 грн.

Серед "реанімаційних кроків" Тимошенко також є введення обов'язкового медичного страхування, персоніфікована пенсійна система, а також введення допомоги під час народження першої дитини - 50 тис. грн, другої - 100 тис. грн, а третьої - 150 тис. грн.

Нагадаємо, що згідно з останніми соцопитуваннями президентська партія "Слуга народу" може розраховувати приблизно на 47% голосів виборців, тоді як "Батьківщина" - на 6-7%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram