ГоловнаПолітика

Російського телеведучого Малахова занесли в базу "Миротворця"

12 липня Малахов вів телеміст між Росією і Україною.

Російського телеведучого Малахова занесли в базу "Миротворця"
Фото: скриншот

Російський телеведучий Андрій Малахов потрапив у базу українського сайту "Миротворець" після програми "Надо поговорить", яка мала вийти спільно з українським телеканалом "NewsOne".

Дані про Малахова розміщені в розділі "Чистилище".

"Свідома участь в інформаційно-пропагандистській провокації Росії (країна-агресор) - так званий телеміст між Росією і Україною "Надо поговорить", організований антиукраїнським пропагандистським каналом "Россия 1", - йдеться на сайті.

Нагадаємо, транслювати телеміст з російським каналом в Україні планував телеканал "NewsOne", проте скасував показ через "прямі погрози" і протести націоналістичних організацій. Зараз щодо телеканалу відкриті кримінальні провадження Генпрокуратури.

12 липня програма вийшла на каналі "Россия-1".

У студію прийшли діячі мистецтва, зокрема радянський і російський актор, режисер Володимир Меньшов, українська кіноактриса Лідія Чащина, російська актриса Маргарита Шубіна, яка знімалася в українському серіалі "Свати".

З української сторони по Skype-зв'язку включалися український продюсер Юрій Фальоса, учасники гумористичного дуету "Кролики" Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець і керівник Київського драматургічного театру "Браво" Любов Титаренко, яка заявила, що "в Україні триває громадянська війна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram