ГоловнаПолітика

Зеленський вважає Реву, Омеляна і Супрун непотрібними міністрами

Дісталося також Порошенкові.

Зеленський вважає Реву, Омеляна і Супрун непотрібними міністрами
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у новому зверненні заявив, що вважає непотрібними таких міністрів, як Андрій Рева, Володимир Омелян і Уляна Супрун.

"Навіщо потрібні міністри, які розповідають, що українці дуже багато їдять, які будують дороги тільки в особистому фейсбуці і народжують дітей в Америці, які угробили здоров'я нації і розповідають про шкоду вишневих кісточок", - заявив Зеленський у своєму зверненні з приводу люстрації, маючи на увазі Реву, Омеляна і Супрун.

Також Зеленський натякнув на алкоголізм деяких прокурорів, які "можуть посадити тільки власну печінку".

Дісталося й попередникові Зеленського Петру Порошенкові: "Навіщо потрібен міністр економіки часів Януковича, який називає громадян покидьками, вибиває з рук телефони й обіцяє дати їм усім по морді".

Нагадаємо, що Зеленський запропонував люструвати всіх високих чиновників, які обіймали посади з 23 лютого 2014 року по 19 травня 2019 року, включаючи Президента, депутатів Верховної Ради, членів Кабінету Міністрів України, генерального прокурора, голів Служби безпеки України, Антимонопольного комітету, Фонду державного майна, Фіскальної та Митної служб.

Під люстрацію в такому разі потрапляють і деякі члени команди самого Зеленського, включаючи секретаря РНБО Олександра Данилюка і главу наглядової ради "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram