ГоловнаПолітика

Зеленський прогнав секретаря міськради Борисполя з офіційної зустрічі

У них відбулася суперечка під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі.

Фото: i-visti.com

Президент Володимир Зеленський змусив секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка піти з офіційної зустрічі в Борисполі.

Між ними відбулася суперечка під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі. Заленський розпорядився, щоб лікарню відремонтували до 2020 року. Директор лікарні заявив, що необхідно побудувати новий корпус. Зеленський урвав його і сказав, що йому потрібно дуже швидко підняти лікарню на ноги, оскільки люди там у поганих умовах.

Крім того, президент вишпетив директора Бориспільської лікарні за невиконання важливих питань у комунікації з місцевою владою з приводу функціонування лікарні.

"Чому райадміністрація, обладміністрація, мер і Ви не сіли за один стіл? Ви директор! Чому Ви не сказали: стратегічне питання, стратегічна лікарня - з Борисполя, не дай Бог щось буде, всіх людей везуть до вас. У вас терапевтичне відділення. У людей запитали там на другому поверсі: жахливі умови, люди по три години сидять. Я запитав у людей: інсуліну немає", - обурився Зеленський.

Ярослав Годунок сказав, що голова Бориспільської райадміністрації Олександр Туренко передав повноваження в питанні лікарні районові і місто тепер не може вкладати в неї бюджетні кошти.

У результаті суперечки Зеленський заявив, що Годунка засудили за розбій з важкими тілесними ушкодженнями. Президент назвав чиновника "розбійником" і вигнав його із зали.

Годунок у відповідь згадав інавгураційну промову Зеленського і вигукнув "усі ми президенти", на що президент сказав: "Ти точно не президент. Оскільки у президента немає криміналу".

"Іди гуляй, господи", - сказав Зеленський, коли Годунок виходив із залу.

Наприкінці зустрічі він також пообіцяв зателефонувати голові СБУ Івану Баканову з приводу "цього чорта".

Нагадаємо, сьогодні, 10 липня, президент Володимир Зеленський у Борисполі представив нового голову Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айріяна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram