ГоловнаПолітика

Телеканал Медведчука зібрався провести телеміст з "Россией 1"

Кисельов наказав "припасти".

Телеканал Медведчука зібрався провести телеміст з "Россией 1"
Фото: Россия 24

Український телеканал NewsOne, пов'язаний з кумом Путіна Віктором Медведчуком, зібрався 12 липня провести двогодинний телеміст з "Россией 1" під назвою "Надо поговорить" за прикладом телемосту між СРСР і США, який провели 1985 року.

Про це оголосив російський пропагандист Дмитро Кисельов.

"Відверта розмова між простими людьми давно назріла, і вона відбудеться 12 липня між студіями каналу "Росія" в Москві і каналу "NewsOne" у Києві. Ведучі - Марія Ситтель з Андрієм Малаховим і Олена Кирик з Василем Головановим з Києва. Припадете", - анонсував Кисельов у ефірі передачі "Вести недели".

Медведчук балотується до Верховної Ради, вибори відбудуться 21 липня.

Нагадаємо, що український парламент восени 2018 року запропонувала Раді національної безпеки й оборони ввести санкції проти телеканалів "112 Україна" і "NewsOne", пов'язаних з Віктором Медведчуком.

РНБО своєю чергою доручила Службі безпеки України перевірити юридичні особи цих телеканалів на причетність до терористичної діяльності, оскільки, відповідно до закону про санкції, вони можуть застосовуватися до юридичних осіб - резидентів України, тільки якщо вони причетні до тероризму.

Після цього до сферу впливу Медведчука потрапив ще один телеканал - ZIK.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram