ГоловнаПолітика

Баканов представив нових голів СБУ в Закарпатській і Львівській областях

Баканов представив нових голів СБУ в Закарпатській і Львівській областях

Т.в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов під час робочої поїздки з президентом Володимиром Зеленським у Львівську область і Закарпаття представив нових керівників регіональних управлінь СБУ.

Про це повідомляє прес-центр СБУ у фейсбуці.

Так, начальником обласного управління української спецслужби у Львівській області призначено Олександра Бондарука.

У ході представлення Бондарука на посаду очільник держави зокрема доручив Службі з'ясувати обставини пожежі на місцевому полігоні твердих побутових відходів і наступних техногенних проблем у місті та "притягнути до відповідальності осіб, насамперед посадових осіб, причетних до протиправних дій".

В Ужгороді Іван Баканов представив Івана Рудницького на посаду керівника управління СБУ в Закарпатській області.

Т.в.о. голови СБУ окреслив перед призначеними керівниками регіональних управлінь Служби першочергові завдання щодо гарантування державної безпеки, зокрема боротьби з контрабандою та протидії системній корупції.

Він також повідомив присутнім про проведення СБУ спільно з ДБР і ДФС та спецслужбами Великої Британії і Польщі однієї з наймасштабніших операцій в історії ЄС та України щодо блокування діяльності міжнародного угруповання, яке організувало контрабанду тютюнових виробів з нашої країни до Європейського Союзу.

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський призначив бізнесмена Ігоря Бондаренка головою Закарпатської області. Львівську область очолив 35-річний юрист Маркіян Мальський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram