ГоловнаПолітика

Сім'ї загиблих на Майдані образилися через коментар Богдана про мітинг проти Клюєва

"Майдан зносив всіх ворогів України. Не робіть так, щоб зніс і вас".

Сім'ї загиблих на Майдані образилися через коментар Богдана про мітинг проти Клюєва
Фото: Lb.ua

Громадська організація "Сім'ї Небесної сотні" заявила про своє обурення у зв'язку з коментарем глави Офісу президента Андрія Богдана з приводу реєстрації Андрія Клюєва кандидатом в президенти і після неї мітингу на Майдані.

3 липня, будучи в Торонто, Богдан висловив припущення, що проти Клюєва на Майдані протестувала команда Порошенка.

"Ексміністра економіки пана Порошенка і експершого віцепрем'єр-міністра з питань економіки пана Клюєва об'єднують роки спільної роботи в уряді, тому вважаємо, що всі вимоги мітингувальників слід направити до керівництва однієї політичної партії, яка зацікавлена в дестабілізації ситуації в Україні", - сказав глава Офісу.

ГО "Сім'ї Небесної сотні", яку очолює батько загиблого на Майдані Романа Гурика, наполягає, що така оцінка мітингу проти Клюєва є образливою.

"Ми, родичі загиблих Героїв Небесної сотні під час Революції гідності, глибоко обурені заявами глави Офісу президента Андрія Богдана, який сьогодні захищає вбивць наших дітей і чоловіків. Який вважає, що боротьба проти сепаратистів - це «передвиборний піар». Клюєв - це не просто сепаратист. Це злочинець, який повинен сидіти на лаві підсудних разом з Януковичем за страшні злочини проти народу України. Клюєв і такі, як він, зрадили свою Батьківщину, принесли в Україну війну і смерть. І це очевидні речі, які не потребують ні доказів, ні обговорень", - йдеться в фейсбуці організації.

Родичі Небесної сотні порадили Богдану визначитися, на чиєму боці він перебуває.

"Запам'ятайте, пане Богдане, Майдан зносив всіх ворогів України. Не робіть так, щоб зніс і вас", - сказано в заяві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram