ГоловнаПолітика

Виключена зі списку "Європейської солідарності" Баласинович підозрюється в побитті двох людей

Слідство встановило три епізоди злочинних дій глави Васильківської райради.

Виключена зі списку "Європейської солідарності" Баласинович підозрюється в побитті двох людей
Наталия Баласинович
Фото: mykyivregion.com.ua

Прокуратура заочно повідомила голові Васильківської районної ради Київської області Наталії Баласинович про підозру в завданні легких тілесних ушкоджень 2 особам та хуліганстві.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"34-річна голова Васильківської районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва для оголошення підозри в заподіянні легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров'я, а також хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю", - йдеться в повідомленні.

Вказується, що слідство встановило 3 епізоди злочинних дій підозрюваної: завдання своєму чоловікові на ґрунті ревнощів легких тілесних ушкоджень; грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю щодо свекрухи похилого віку за місцем її проживання; заподіяння легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку.

З урахуванням викладеного, а також наявності достатніх доказів для підозри особи у вчиненні злочинів, голова райради неодноразово викликалася до прокуратури Києва з метою оголошення їй підозри відповідно до ст. 481 Кримінального процесуального кодексу, однак на виклики вона безпричинно не являлася.

Зважаючи на це 27 червня прокуратура Києва заочно повідомила їй про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частинами 1, 2 ст. 125 (завдання легких тілесних ушкоджень) і ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу, і направила підозру за місцем роботи і проживання.

Раніше Баласинович мала намір балотуватися до Верховної Ради на позачергових виборах 21 липня за списком партії "Європейська солідарність" (під номером 30), проте була виключена зі списку партії.

Нагадаємо, днями в YouTube з'явилося відео, на якому глава Васильківської райради Баласинович сидить за кермом автомобіля і матюкається. Автори відео стверджують, що образи адресовані співробітниці поліції, яка її зупинила. Баласинович, в свою чергу, заявила, що відео було знято понад два роки тому, а в той момент вона перебувала в емоційному стані через зраду чоловіка. А саме відео - фрагмент її сварки з коханкою чоловіка і її подругою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram