ГоловнаПолітика

"Слуга народу" вже пише законопроекти для нового складу Ради

У штабі партії вже створено 21 робочий комітет.

"Слуга народу" вже пише законопроекти для нового складу Ради
Фото: EPA/UPG

Партія «Слуга народу» вже почала розписувати концепції законопроектів, які збирається приймати у ВР після виборів. Про це повідомив голова партії Дмитро Разумков, передає агентство «УНІАН».

У штабі партії вже створено 21 робочий комітет з основними напрямками діяльності. До складу комітетів увійшли кандидати в нардепи з виборчого списку партії.

«Для нас важливо прийти в парламент не з порожніми руками. Партійна програма «Слуги народу» визначає основні напрямки реформ і системних змін. Але вони вимагають детального опрацювання на рівні державних політик і конкретних законопроектів. Саме цим і будуть займатися робочі комітети», - підкреслив Разумков.

За його словами, перед командою зараз стоїть завдання протягом трьох тижнів розробити концепцію документів, щоб після виборів не втрачати часу і відразу взятися за впровадження змін у законодавство. Сама діяльність до виборів допоможе кандидатам почати працювати в майбутньому парламенті без додаткового перехідного періоду.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" залишається лідером електоральних уподобань українців, але її рейтинг почав знижуватися. За неї готові проголосувати 45,3% виборців. Про це свідчить соціологічне опитування групи "Рейтинг", який проводили 20-24 червня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram