ГоловнаПолітика

Наступного тижня Зеленський відправиться до Канади

Інформація про зустріч з президентом США Дональдом Трампом ще не підтверджена.

Наступного тижня Зеленський відправиться до Канади
Фото: EPA/UPG

Президент Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Канади 1-3 липня. Про це сьогодні повідомила прес-служба глави держави.

"1-3 липня президент Володимир Зеленський відвідає з візитом Канаду. У Торонто глава держави візьме участь в міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні", - сказано в повідомленні.

У графіку Зеленського також зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, міністром закордонних справ Христею Фріланд, членами канадського парламенту і представниками ділових кіл.

Також глава держави проведе зустріч з українською громадою в Канаді.

У той же час дата очікуваної зустрічі Зеленського з президентом США Дональдом Трампом ще не визначена. Як повідомив тимчасово повірений у справах США Вільям Тейлор, рішення з цього питання немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасовий виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Іван Баканов прибув у Штати для ознайомлення з результатами україно-американського безпечного співробітництва. Підкреслювалося, що особливу увагу приділено підготовці візиту до Вашингтона Зеленського для зустрічі з Трампом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram