ГоловнаПолітика

Коломойський прокоментував плани Зеленського про його внесок у відновлення Донбасу

"Можу пофарбувати кіоск".

Коломойський прокоментував плани Зеленського про його внесок у відновлення Донбасу
Фото: Макс Левин

Олігарх Ігор Коломойський не обговорював з президентом Володимиром Зеленським можливе фінансування відновлення інфраструктури Донбасу.

Про це Коломойський заявив УП.

"Вчора ж Зеленський заявив, що "Коломойський про це ще не знає". Так, я дійсно дізнався про це з виступу. Я вже коментував журналістам, що на залишок від 20 тисяч фунтів на тиждень (мається на увазі обмеження Високого суду Лондона витрат) можу пофарбувати кіоск. Адже це теж мала архітектурна форма", - віджартовувався Коломойський.

На уточнення, чи була у нього зустріч із Зеленським після інавгурації, і про що вони на ній розмовляли, олігарх відповів, що такої зустрічі не було.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час виступу на Бізнес-форумі заявив, що Коломойський буде вкладатися в інфраструктуру Донбасу, але ще про це не знає.

Зеленський розповів, що вже зустрічався з Рінатом Ахметовим, Ігорем Коломойським і Віктором Пінчуком і досяг певних домовленостей.

Раніше Зеленський говорив, що розраховує на допомогу великого бізнесу в відбудові Донбасу. Він говорив, що в липні проведе низку зустрічей з бізнесменами, щоб обговорити інвестиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram