ГоловнаПолітика

Фігурант справи про вбивство Гандзюк Мангер попросив про зустріч із Зеленським

"Знаю, що президент прийняв рішення зустрітися з батьком Катерини... Можу собі уявити, що він буде говорити про мене з папірця".

Фігурант справи про вбивство Гандзюк Мангер попросив про зустріч із Зеленським
Фото: Lb.ua

Фігурант справи про вбивство Катерини Гандзюк, голова Херсонської облради Владислав Мангер попросив про зустріч з президентом Володимиром Зеленським.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Мангер зазначив, що знає про рішення Зеленського зустрітися з батьком Катерини Гандзюк і просить незалежного розслідування.

"Знаю, що президент Зеленський прийняв рішення зустрітися з батьком Катерини Гандзюк. Можу собі уявити, що він буде говорити про мене з папірця, який йому вручать політтехнологи, котрі розкручують сьогодні його сторінку у ФБ, і інші найманці", - написав він.

"Шановний Володимире Олександровичу, якщо Ви гарантуєте права всіх громадян України, то я маю право просити вас зустрітися і зі мною. Я готовий детально розповісти і показати, з чого мені придумали звинувачення порошенківські прокурори. Також я готовий надати докази того, якими методами діє проти мене генерал СБУ Данило Доценко, який досі "кришує" бандформування в Херсонській області. З останніх сил вірю, що Віктор Гандзюк не захищатиме перед вами цю людину, тому що є підстави думати (і це не тільки мої висновки), що саме Доценко причетний до раптової смерті Катерини", - додав Мангер.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року в центрі Херсона в.о. керуючого справами мерії Херсона, антикорупційну активістку Катерину Гандзюк облили кислотою. 4 листопада вона померла в лікарні.

Мангера підозрюють в організації заподіяння тілесних ушкоджень Гандзюк, що призвело до її смерті. У квітні Генпрокуратура оголосила Мангеру нову підозру - тепер його підозрюють не в замовленні вбивства, а в замовленні побиття Гандзюк.

31 травня Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід Мангеру, але дозволив йому вільно пересуватися в межах Херсонської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram