ГоловнаПолітика

Кількість підозрюваних у справі про катастрофу MH17 буде збільшуватися, - ГПУ

Інформація надходитиме у міру підготовки Міжнародною слідчою групою.

Кількість підозрюваних у справі про катастрофу MH17 буде збільшуватися, - ГПУ
Обломок "Боинга" рейса MH370 "Малайзийских авиалиний"
Фото: EPA/UPG

Коло підозрюваних в причетності до знищення пасажирського літака рейсу MH17 на Донбасі буде розширено. Про це заявив заступник генерального прокурора України Дмитро Сторожук.

"Я можу стверджувати, що коло підозрюваних буде розширене, але після того, як спільна Міжнародна слідча група буде готова до того, щоб цю інформацію надати громадськості", - сказав він в коментарі Радіо НВ.

Сторожук відзначив, що звіт Міжнародної слідчої групи і описані нею обставини вчинення злочину були максимально детальними.

Міжнародна слідча група заявляє, що суд у справі про катастрофу літака Malaysia Airlines буде тривати близько 1 року. За словами глави слідчої групи, прокурора Фреда Вестербека, суд у справі триватиме близько року.

Нагадаємо, сьогодні прокуратура Нідерландів оголосила підозри у вбивстві чотирьом підозрюваним в причетності до краху пасажирського літака в липні 2014 року на Донбасі. Росіяни Ігор Гіркін (Стрєлков), Сергій Дубинський, Олег Пулатов і українець Леонід Харченко оголошені в міжнародний розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram