ГоловнаПолітика

Геращенко про Гройсмана: деякі політики втрачають гідність і здоровий глузд

"Відчувається, диплом мають, але з освітою проблеми".

Геращенко про Гройсмана: деякі політики втрачають гідність і здоровий глузд
Фото: Михаил Палинчак

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко в ефірі "Прямого" розкритикувала прем'єр-міністра Володимира Гройсмана за заяву про те, що партії Порошенка місце у минулому.

"Ви знаєте, розпочався кастинг на майбутнього прем'єр-міністра, хоча конкурс начебто не оголошувався. І деякі політики втрачають гідність і здоровий глузд. Очевидно, що це не відповідає європейській культурі, з європейською практикою. І дуже прикро спостерігати таку втрату гідності і здорового глузду від політиків самих різних поколінь, але ми бачимо об'єднаних старою політичною культурою", - зазначила Геращенко.

Вона закликала всіх політиків демократичного табору пам'ятати про те, що сто років тому амбіції і чвари знищили шанс України на незалежність.

"І ось деякі політики, відчувається, диплом мають, але з освітою проблеми. Є недолік історичної освіти. Інакше були б зроблені уроки і ніхто, ні вголос, ні стратегічно не дозволяв би собі такі заяви - зрада політичній команді, яка була причетна до твого політичного успіху, до твоєї політичної кар'єри", - сказала Геращенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram