ГоловнаПолітика

Зеленський розповів французьким стартаперам про красивих жінок в Україні

У 2011-му Янукович запрошував інвесторів подивитися на роздягнених жінок.

Зеленський розповів французьким стартаперам про красивих жінок в Україні
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський під час відвідування найбільшого у світі кампусу стартапів Station F заявив, що в Україні "дуже гарні люди, особливо жінки".

"До речі, я хочу сказати, що, трохи похвалитися Україною та українцями, завжди було уявлення в усьому світі, що Україна, це, в першу чергу, сільське господарство, це шахти, це металурги. А туристи говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже гарні люди, особливо жінки. Так, все це є, і воно залишається нашим брендом. Але є й інші цифри, які говорять про те, що IT-індустрія, IT-технології та компанії дуже швидко розвиваються в Україні, і більше ніж 4% ВВП України зараз складається через відшкодування, через IT-галузь, завдяки IT-компаніям. У нас в Україні понад 150 тисяч айтішників, стартаперів. Я думаю, що ми будемо розвиватися у цьому напрямку", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, у 2011 році президент Віктор Янукович запрошував іноземних інвесторів подивитися на роздягнених жінок.

Під час виступу в рамках Всесвітнього економічного форуму в швейцарському Давосі Янукович закликав всіх приїжджати в Україну навесні, коли, за словами глави держави, "розквітають каштани і роздягаються жінки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram