ГоловнаПолітика

Глава партії "Відродження" Бондар заявив про вихід з партії

Політик не згоден на об'єднання з "Опоблоком", "Нашими" і "Довіряй справам".

Глава партії "Відродження" Бондар заявив про вихід з партії
Виктор Бондарь
Фото: vidrodzhennya.org.ua

Глава партії "Відродження" Віктор Бондар прийняв рішення покинути партію і написав відповідну заяву. Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Заявляю про свій вихід з партії "Відродження". Моєю метою в останні роки було оновити "Відродження", спираючись на нових для політики, але потужних і досвідчених людей. Я намагався зібрати нових дієвих молодих людей і авторитетних депутатів-мажоритарників з усієї України. Президентська виборча кампанія показала, що проблеми відродження економіки, промисловості, транспорту, енергетики зараз не знайшли підтримки", - написав Бондар.

"Сьогодні ми побачили бажання окремих депутатів і членів партії об'єднатися з Опозиційним блоком. Абсолютна більшість депутатів підтримують мою думку і не увійшли до складу цього об'єднання. По суті, відбулося об'єднання політиків і капіталу півдня і сходу країни. Це не мій шлях!" - пояснив політик своє рішення.

"Прийняв рішення про вихід з партії і складання повноважень голови партії. Відповідні документи зареєстровані в Міністерстві юстиції", - написав Бондар.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про об'єднання п'яти політичних сил в єдиний блок для участі в дострокових виборах Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram