ГоловнаПолітика

Білецький анонсував об'єднання "Нацкорпусу", "Свободи" і "Правого сектору" на виборах

Лідер "Нацкорпусу" переконаний, що націоналісти повинні об'єднатися.

Білецький анонсував об'єднання "Нацкорпусу", "Свободи" і "Правого сектору" на виборах
Андрей Билецкий
Фото: Максим Левін

Лідер "Національного корпусу"Андрій Білецький заявив, що його партія може об'єднатися з ВО "Свобода" і "Правим сектором" для участі в парламентських виборах.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Наступний парламент буде надзвичайно реваншистським. Я абсолютно впевнений, що зараз є величезний запит на силу, яка стане щитом проти реваншистських настроїв, зможе в парламенті воювати з корупціонерами цього і попереднього режиму і проросійськими силами", - сказав Білецький.

Тому, переконаний Білецький, націоналісти повинні об'єднатися.

"Вірю, що це об'єднання має бути не під старими брендами або назвами. Це повинен бути новий формат, новий бренд, нова назва, єдиний новий патріотичний блок. Як він буде називатися і хто його очолить, це - другорядні питання", - зазначив він.

Білецький також повідомив, що його партія звернулася до всіх патріотичних і націоналістичних партій і організацій із закликом об'єднатися.

"Я налаштований дуже оптимістично і сподіваюся, що ще цього тижня ми зможемо заявити про створення єдиного патріотичного блоку. Ми погоджуємо домовленості", - сказав він, уточнивши, що, крім "Нацкорпусу", в блок можуть можуть увійти "Правий сектор", ВО "Свобода", а також ветеранські, волонтерські й інші "інтелектуально-культурні організації українського напрямку".

Нагадаємо, депутат Верховної Ради, колишній керівник "Правого сектору" Дмитро Ярош вирішив брати участь у виборах до Верховної Ради від ВО "Свобода".

Вибори призначені на 21 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram