ГоловнаПолітика

Трамп запросив Зеленського відвідати Вашингтон (оновлено)

Дата візиту не повідомляється.

Трамп запросив Зеленського відвідати Вашингтон (оновлено)
Фото: Хвиля

Президент України Володимир Зеленський отримав від президента США Дональда Трампа запрошення відвідати Вашингтон з офіційним візитом. Про це повідомили в Адміністрації президента України.

"Президент України Володимир Зеленський вдячний президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу за запрошення здійснити офіційний візит до Вашингтона", - йдеться в повідомленні.

"Глава держави також наголошує, що проект закону "Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності", який був презентований в Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн", - повідомили в АП.

За інформацією видання "Дзеркало тижня", запрошення від Трампа Зеленський отримав у п'ятницю, 31 травня, а візит у США може відбутися після зустрічі Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним.

Під час зустрічі "відбудеться предметна розмова з врегулювання конфлікту в Донбасі", а також "про реальні бізнес-проекти".

Нагадаємо, представник США з питань України Курт Волкер раніше повідомив, що переговори з Зеленським є на порядку денному Білого дому, однак було невідомо, в якому форматі вони відбудуться.

Також раніше повідомлялося, що Трамп має намір зустрітися з Путіним у червні на саміті "Великої двадцятки" в Японії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram