ГоловнаПолітика

Лещенко піде на вибори від "Слуги народу"

Якщо партія його прийме.

Лещенко піде на вибори від "Слуги народу"
Фото: BERLIN-VISUAL.com

Позафракційний нардеп Сергій Лещенко планує балотуватися як кандидат від партії "Слуга народу", якщо вона буде приймати діючих або колишніх депутатів. Про це розповів Лещенко в одному з ефірів "Громадського".

"На сьогодні в партії "Слуга народу" тривають дискусії, брати колишніх депутатів чи не брати. Відповідно, почекаю, поки ці дискусії завершаться", - зазначив Лещенко.

Своє рішення депутат пояснив тим, що йому імпонує Зеленський своєю ідеологією і світоглядом. Нардеп назвав його симпатичною людиною і зазначив, що розуміє про що він.

Депутат підкреслив, що, незважаючи на його бажання бути в партії, він усвідомлює власну "токсичність" через заяви особистого адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані про "ворогів в оточенні Зеленського", в тому числі самого Лещенка.

Якщо все ж "Слуга народу" відмовиться прийняти Лещенка, він заявив, що буде балотуватися на одному з київських мажоритарних округів.

Нагадаємо, 27 травня партію "Слуга народу" очолив Дмитро Разумков. Головою виборчого штабу призначено Олександра Корнієнка. Він розповів, що кандидатів у нардепи від партії будуть шукати серед 600 тисяч волонтерів, які реєструвалися перед президентськими виборами на сайті Володимира Зеленського.

Партія буде підтримувати всі ініціативи, з якими йшов на вибори Володимир Зеленський. Він і буде затверджувати програму партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram