ГоловнаПолітика

Програму партії "Слуга народу" буде затверджувати Зеленський

Ця партія не стане на той самий шлях, яким ішли старі партії.

Програму партії "Слуга народу" буде затверджувати Зеленський
Фото: instagram/zelenskiy_official

Програму партії "Слуга народу" буде затверджувати Володимир Зеленський. Про це сказав Дмитро Разумков на прес-конференції в понеділок, передає кореспондент LB.ua.

"Партія буде підтримувати всі ті ініціативи, з якими йшов на вибори Володимир Зеленський. Програму партії буде затверджувати Зеленський. Схожа ситуація і з першої п'ятіркою. Її буде визначати з'їзд", - відповів Разумков на запитання про програму політсили.

Також він підкреслив, що "Слуга народу" не стане на той самий шлях, яким ішли старі партії. За його словами, партія не продає місця в списку.

Голова виборчого штабу Олександр Корнієнко зазначив, що діючі нардепи можуть потрапити в список партії, але не підуть по мажоритарці.

"Я не скажу, що в нас черга з депутатів. Можливо, ми будемо виходити з пропозиціями", - сказав Корнієнко.

Разумков припустив, що президент не буде рекламувати партію, оскільки буде зайнятий керівництвом країною.

Корнієнко не зміг відповісти на запитання, хто саме фінансуватиме партію і який бюджет.

Нагадаємо, сьогодні, 27 травня, партію "Слуга народу" очолив Дмитро Разумков. Колишній керівник партії Іван Баканов раніше був призначений заступником голови Служби безпеки України.

Головою виборчого штабу призначено Олександра Корнієнка. Він розповів, що кандидатів у нардепи від партії будуть шукати серед 600 тисяч волонтерів, які реєструвалися перед президентськими виборами на сайті Володимира Зеленського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram