ГоловнаПолітика

Коломойський про Портнова: "Він мені там допомагає у дечому"

"Думаю, сьогодні це фахівець №1 з того, як відбиватися від необґрунтованих і придуманих звинувачень".

Коломойський про Портнова: "Він мені там допомагає у дечому"
Фото: стоп-кадр из видео

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що екс-заступник глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрій Портнов допомагає йому з деякими юридичними питаннями.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Він сказав, що нещодавно зустрічався з Портновим, пив з ним каву і розмовляв про "одне юридичне питання, пов'язане із закордонними процесами".

"Він мені там допомагає у дечому. Він так змужнів у цьому питанні, коли він відбивався від 800 гривень, від усіх міжнародних санкцій, то він пройшов серйозний шлях", - вважає олігарх.

"Думаю, сьогодні це фахівець №1 з того, як відбиватися від необґрунтованих і придуманих звинувачень. Ви ж розумієте, що людину звинуватили в тому, що вона вкрала свою зарплату у 800 гривень", - додав Коломойський.

Водночас він не уточнив, в якій саме справі йому допомагає Портнов, зазначивши тільки, що він йому "юридично допомагає років 20" також, коли олігарх жив за кордоном.

Також він відповів, чи підтримує Портнова в тому, що він подає заяви в ДБР, НАБУ, ГПУ на Петра Порошенка і його оточення.

"Не засуджую точно. Швидше так, морально я на його боці, дуже підтримую. А в деяких питаннях просто підтримую. Тому що було кілька ситуацій, в яких Порошенко міг спокійно розпорядитися і припинити його переслідувати. А він продовжував переслідувати. Особисто Порошенко", - вважає Коломойський.

Раніше Коломойський розповів, що консультує "партію мерів" Кернеса і Труханова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram